Arrangementen

Groepsarrangementen

Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij speciale arrangementen op maat maken. Hierbij hoeft u dus niet alleen te denken aan pannenkoeken, er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen voor onze groepsarrangementen, zodat wij voor u een arrangement op maat kunnen maken.

Fietsroutes

Wilt u een mooie route fietsen of wandelen in de omgeving?

Via Route.nl kunt u een prachtige fiets- of wandelroute plannen vanaf één van onze pannenkoekenhuizen. Het is ook mogelijk om één route langs meerdere pannenkoekenhuizen te plannen, zodat u ’s ochtends kunt beginnen met een kop koffie of thee en vervolgens in het andere pannenkoekenhuis kunt genieten van een heerlijke pannenkoek. U kunt uw route starten vanaf ons pannenkoekenhuis in Woudenberg, Veenendaal of Ede.

Outline Travel

Bent u op zoek naar een pannenkoek met daarbij een actief avontuur? Dan hebben wij vier leuke actieve pannenkoekarrangementen. Voor info en reserveringen klikt u op het logo van Outline Travel.

Mountainbike arrangement:
Vanaf het pannenkoekenhuis pakken we onze mountainbike en trekken we de bossen in. De Utrechtse Heuvelrug is vooral voor groepen een bijzonder aantrekkelijk gebied. De routes zijn niet heel technisch of zwaar, waardoor iedereen deze route kan fietsen. Er zal een instructeur meegaan met de groep om de route te begeleiden en tips te geven. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Workshop boog- en blaaspijp schieten:
Oorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een Olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor u een schot in de roos? En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Workshop Bushcraft:
Deze workshop is spannend, avontuurlijk en ontzettend leerzaam. Het heeft alles te maken met het leven in, van en met de natuur en het respect hiervoor in alle opzichten. Maak tijdens deze workshop bijvoorbeeld uw eigen vuur zonder lucifers of aanstekers, maak een houten lepel of bak een bijzondere appeltaart. En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

GPS-Tocht CSI:
Een zeer spannende tocht waar teamwork, oog voor detail en doeltreffend werken centraal zullen staan! Een mysterie wat opgelost moet worden! Durft u het avontuur aan? En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Outline Travel is actief in alle drie de pannenkoekenhuizen.

Arrangementen van Pannenkoekenhuis Bergzicht

Solex arrangement

Lekker Solexen en na afloop bij ons pannenkoekenhuis aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Het kost u € 42,50 per persoon.

Dit arrangement is inclusief Solex-tour, pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.

Heeft u interesse dan kunt u dit arrangement bij ons reserveren.
Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Klootschieten

Lijkt het u leuk om met uw gezelschap een keer te gaan klootschieten?

Dan kunnen wij u een leuk arrangement bieden waarbij u kunt klootschieten en na afloop kunt u met uw gezelschap met korting bij ons komen genieten van een heerlijke pannenkoek.

Heeft u interesse in ons klootschietarrangement, wilt u meer informatie of wilt u een reservering maken voor ons klootschietarrangement? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of klikt u op het logo om naar de website te gaan.

Genieten van het Pathé Filmdiner Amersfoort of Ede

Een avondje uit naar Pathé Amersfoort of Ede wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Vanaf slechts € 24,50 serveren wij een heerlijk pannenkoeken menu. Hierbij is ook de prijs van het film ticket inbegrepen!

Hoe werkt het?

  • Kom naar ons restaurant en bestel het Pathé Filmdiner.
  • Na betaling van uw Pathé Filmdiner in ons restaurant ontvangt u een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kunt u bij Pathé inwisselen voor een regulier filmticket. De film reserveert u via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf.

De voorwaarden zijn te vinden door middel van onderstaande link:

Arrangementen van Pannenkoekenhuis De Langenberg

Veluwe-step

Lijkt het u wat om eens een dagje heerlijk rond te toeren door een van de mooiste gebieden van Nederland? Wilt u genieten van de natuur of historische plaatsen bezoeken? Met vrienden, collega’s of met uw familie? Dan bent u bij VELUWe-step aan het juiste adres.

Kortingsbon verkrijgbaar voor onze gasten. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of klikt u op het logo om naar de website te gaan.