Groepsarrangementen

Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij speciale arrangementen op maat maken. Hierbij hoeft u dus niet alleen te denken aan pannenkoeken, er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen voor onze groepsarrangementen, zodat wij voor u een arrangement op maat kunnen maken.

Fietsroutes

U kunt hier een prachtige fietstocht plannen.

Ontdek de Grebbelinie
Het startpunt van deze route ligt net buiten Veenendaal bij Fort aan de Buursteeg. Dit fort speelde aan het einde van de achttiende eeuw een grote rol in de verdediging van de Grebbelinie. Op het fort vind je het Grebbelinie bezoekerscentrum waar je je helemaal onder kunt dompelen in deze boeiende geschiedenis. Vanuit hier zet je koers naar Renswoude en verder naar de Utrechtse Heuvelrug langs de Walderveense Molen. Tussen knooppunt 36 en 76 kom je langs de Lunterse Beek. De Lunterse Beek behoort tot de ecologische hoofdstructuur tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Bij knooppunt 76 zie je aan de rechterzijde Fort Daatselaar staan, dit is een groot verdedigingswerk uit 1799.

Tijd voor een pauze
Na ruim 30 kilometer fietsen kun je een pauze inlassen bij Pannenkoekenhuis Bergzicht. Even verderop kun je vervolgens een kijkje nemen bij de Pyramide van Austerlitz en daarna is het tijd om weer op je fiets te stappen. Je eindigt je tochtje weer bij het Fort aan de Buursteeg.
Bezienswaardigheden uit vroeger tijden
Bij knooppunt 99 zie je de linie van Juffrouwdijk, dit is een verdedigingslinie uit 1799. Op de plaats waar de Buursteeg, Slaperdijk en de Schalmdijk elkaar kruisen zie je Batterij aan de Schalmdijk, dit is een verdedigingswerk uit 1786. Vanaf het fietspad kun je de gracht en de kazemat zien.
Klik op onderstaande link om uw route te plannen:

Outline Travel

Bent u op zoek naar een pannenkoek met daarbij een actief avontuur? Dan hebben wij vier leuke actieve pannenkoekarrangementen. Voor info en reserveringen klikt u op het logo van Outline Travel.

Mountainbike arrangement:
Vanaf het pannenkoekenhuis pakken we onze mountainbike en trekken we de bossen in. De Utrechtse Heuvelrug is vooral voor groepen een bijzonder aantrekkelijk gebied. De routes zijn niet heel technisch of zwaar, waardoor iedereen deze route kan fietsen. Er zal een instructeur meegaan met de groep om de route te begeleiden en tips te geven. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Workshop boog- en blaaspijp schieten:
Oorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een Olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor u een schot in de roos? En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Workshop Bushcraft:
Deze workshop is spannend, avontuurlijk en ontzettend leerzaam. Het heeft alles te maken met het leven in, van en met de natuur en het respect hiervoor in alle opzichten. Maak tijdens deze workshop bijvoorbeeld uw eigen vuur zonder lucifers of aanstekers, maak een houten lepel of bak een bijzondere appeltaart. En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

GPS-Tocht CSI:
Een zeer spannende tocht waar teamwork, oog voor detail en doeltreffend werken centraal zullen staan! Een mysterie wat opgelost moet worden! Durft u het avontuur aan? En na afloop kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Outline Travel is actief in alle drie de pannenkoekenhuizen.

Arrangementen van Pannenkoekenhuis Bergzicht

Stepverhuur

Nieuw bij Pannenkoekenhuis Bergzicht!

Beleef Den Treek-Henschoten op de Kickbike.

U kunt bij ons nu ook steps huren. Op deze manier verkent u op een actieve manier onze prachtige omgeving. Reserveer snel uw step.

Lees hier een leuke blog over onze stepverhuur.

GPS tocht

De bosroute van Woudenberg
Pannenkoekenhuis Bergzicht heeft twee verschillende GPS routes: De korte- en de uitgebreide GPS route. De korte route heeft een tijdsduur van ongeveer 70 minuten en de lange route een tijdsduur van ongeveer 120 minuten.
Deze GPS routes zijn uitgezet in het bos van Woudenberg, in omgeving Den Treek. In het bos bevinden zich verschillende SPOTTZ met verschillende vraagtypes van kennisvragen tot hersenkrakers.

Voor wie?
Iedereen kan de routes lopen, zolang je een telefoon beschikbaar hebt.
Gekeken naar de lengte van de korte route is deze geschikt voor een leeftijd vanaf 10 jaar.
Gekeken naar de lengte van de lange route is deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar.

Bergzicht
De GPS routes hebben als beginpunt de parkeerplaats van pannenkoekenhuis Bergzicht. De langere route eindigt bij een parkeerplaats tegenover Bergzicht, en de kortere route eindigt bij de parkeerplaats van Bergzicht. Voor beide routes is het dus mogelijk de auto bij Bergzicht te parkeren.
Maak het uitje helemaal compleet door de GPS route af te sluiten met een heerlijke pannenkoek en/of drankje bij Bergzicht!

Kijk voor meer informatie op www.spottz.nl.

Solex arrangement

Lekker Solexen en na afloop bij ons pannenkoekenhuis aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Het kost u € 42,50 per persoon.

Dit arrangement is inclusief Solex-tour, pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.

Heeft u interesse dan kunt u dit arrangement bij ons reserveren.
Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Klootschieten

Lijkt het u leuk om met uw gezelschap een keer te gaan klootschieten?

Dan kunnen wij u een leuk arrangement bieden waarbij u kunt klootschieten en na afloop kunt u met uw gezelschap met korting bij ons komen genieten van een heerlijke pannenkoek.

Heeft u interesse in ons klootschietarrangement, wilt u meer informatie of wilt u een reservering maken voor ons klootschietarrangement? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of klikt u op het logo om naar de website te gaan.

Arrangementen van Pannenkoekenhuis De Langenberg

Veluwe-step

Lijkt het u wat om eens een dagje heerlijk rond te toeren door een van de mooiste gebieden van Nederland? Wilt u genieten van de natuur of historische plaatsen bezoeken? Met vrienden, collega’s of met uw familie? Dan bent u bij VELUWe-step aan het juiste adres.

Kortingsbon verkrijgbaar voor onze gasten. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of klikt u op het logo om naar de website te gaan.