Is het mooi weer maar toch nog een beetje fris? Dan is ons verwarmd terras Veenendaal een uitkomst. Heerlijk buiten zitten en genieten van de natuur onder het mom van een heerlijk kopje koffie, één van onze bieren van onze uitgebreide bierkaart of een ander drankje. Daarnaast kunt u heerlijk lunchen en dineren op ons verwarmd terras Veenendaal. Ook als de schemer valt en het wordt wat frisser buiten kunt u nog heerlijk blijven zitten, u hoeft niet bang te zijn dat u het koud krijgt.

Ons verwarmd terras Veenendaal vind u bij het pannenkoekenhuis de Bijenmarkt gelegen aan de rand van Veenendaal aan de N418 vlakbij de afslag Veenendaal-West van de A12.
Deze zeer centraal gelegen plek is zowel met de fiets als met de auto goed te bereiken. Heeft u een e-bike dan kunt u deze tijdens het genieten op ons verwarmd terras Veenendaal opladen bij één van onze oplaadpunten.

Ondanks het verwarmd terras Veenendaal zich bevind bij het pannenkoekenhuis is het niet noodzakelijk om alleen maar pannenkoeken te eten. U kunt er namelijk ook genieten van
een veelvoud van heerlijke andere gerechten die wij serveren. Zowel lunch als diner. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een lunch of diner op ons verwarmd terras Veenendaal, kijkt u dan eens verder op deze website of neem telefonisch contact op met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Ook per e-mail zijn wij goed bereikbaar.

Zowel ons restaurant als ons verwarmd terras Veenendaal zijn modern ingericht met fris meubilair. U zult zich er zeker thuis voelen. En dat is nou precies de visie van deze locatie.
Vroeger werd hier de lokale bijenmarkt gehouden en kwam jong en oud hier gezellig samen. Dat is nu nog steeds de bedoeling van het verwarmd terras Veenendaal. Voel u welkom, en kom eens een kijkje nemen!